BLOG

 

Moc vás vítám v nejnovější kolonce, tady na naších stránkách.

Proč blog? Ať už jste o firmě LR někdy dříve slyšeli nebo o ní poslední době slýcháváte často, chtěla bych se v této kolonce vyjádřit a upřímně vás informovat o důležitých věcech co se firmy jako takové, či produktů týká.

Nejlépe bych chtěla vyvézt z omylu několik z vás. Odpovědět na otázky, vyjádřit se k názorům, nebo informovat vás čtenáře, kteří neví co si o LR myslet, vrhají na firmu nenávistné komentáře, nebo naopak ji mají rádi a jsou spokojeni. Tahle kolonka je jednoduše pro každého. Berte ji jako takové vyjádření našeho týmu, bližší komunikaci s vámi, nebo zpětnou vazbu na vaše objednávky.

Moc děkujeme za vaši podporu a přejeme krásný den :)

V poslední době si hromadně všímám spousty nenávistných komentářů na produkty LR, které znějí ,,Vždyť to není žádný zázrak!" ,,Zbytečně drahý, když to nic nedělá!" ,,Nezhubla jsem po čaji deset kilo za týden..."

Komunikace

11.05.2020

Jak už jste si nejspíš všimli, LR firma funguje na bázi multilevel marketingu. To vlastně velice zjednodušeně znamená, že během zjišťování si informací o celé firmě můžete najít rovnou několik lidí, přes které si budete moci produkty objednat.

© 2020 Krása a životní styl podle Hanky. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky